MAJKA TUKLA BEBU I PRENOSILA UŽIVO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo gde se sada nalazi dete
Policija, Foto: Damir Dervišagić

užasno

MAJKA TUKLA BEBU I PRENOSILA UŽIVO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Evo gde se sada nalazi dete

Policija odmah reagovala

Objavljeno:

Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak nasilja na kojem jedna majka tuče uplakanu bebu, a kako za "Blic" kažu iz Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, maloletno dete je izdvojeno iz porodice i nakon zdravstvenog pregleda zbrinuto u ustanovu socijalne zaštite.

Kako je "Blic" objavio, na uznemirujućem snimku vidi se navedena mlada majka kako prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu koja izgleda kao da je povraćala i jako plače. Majka je potom vidno iznervirana pokazuje kameri a potom joj zbog plakanja udara i šamara po licu.

Vidi sad ovo, gledaj. Gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram - čuje se majka na snimku.

Policija odmah reagovala

Prema našim nezvaničnim saznanjima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su odmah reagovali i u Kaluđerici su pronašli majku i dete koje nije imalo vidne povrede.

Iz Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu navode za "Blic" da su, po saznanju za nasilje nad detetom u navedenoj porodici, u saradnji sa policijom i tužilaštvom, preduzeli i spoveli urgentne i neophodne mere iz svoje nadležnosti u cilju zaštite i zbrinjavanja deteta iz porodice.

"U skladu sa procenom i zakonskim ovlašćenjima organa starateljstva, maloletno dete je izdvojeno iz porodice i nakon zdravstvenog pregleda zbrinuto u ustanovu socijalne zaštite", navodi za "Blic".

Oni navode da će angažovani tim stručnjaka mesno nadležnog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad (GCSR) nastaviti da preduzima sve mere i aktivnosti u daljoj zaštiti deteta u skladu sa procenom, potrebama i aktuelnom situacijom.

"Takođe, nastaviće se, kao i dosad, intezivna saradnja sa relevantnim institucijama i ustanovama iz sistema", navode iz GCSR u Beogradu.

Proverava se da li je uračunjiva

Kako smo ranije pisali, majka deteta je prevezena u zdravstvenu ustanovu.

Od njenog nalaza zavidi da li će protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo - nasilje u porodici.

Kako nezvanično saznajemo, proverava se da li je ona bila uračunjiva ili ne u momentu kada je zlostavlja dete.

Često objavljivala slike i snimke deteta

Kako se vidi na društvenim mrežama, na profilu majke deteta, ona je često kačila fotografije i snimke na kojima se vidi dete.

Poslednja objava je bila fotografija na kojoj drži dete uz pesmu "Živim da te volim".

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

(Espreso/Blic/Dijana Bogosav/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.